Oare cine a fost primul:
- Om care intr-o dimineata sangeroasa, a luat porcul, l-a parlit cuvios, apoi a tras pielea de pe el si a mancato cu un pic de sare grunjoasa?
- Om care a luat o foitza de varza acra, a infasat precum un prunc o lingura de carne tocata plina de mirodenii atent alese, a dato la foc potrivit si apoi a savurato langa o smantana grasuta?
- Om care a scos (cu tandrete) matele din porc, le-a spalat bine bine, si apoi le-a umplut cu carne tocata si atent parfumata. Apoi a pus matzul grasut la intins langa liane, asteptand ziua cea mare in care prajeala il va micsora?
Mi-as dori sa pot cunoaste aceste genii culinare.
Bonus (ce ma macina de ceva timp):
- Oare cine a fost primul om care a facut pufoaica? Daca nu stiti despre ce vorbesc dati un click aciulea – trebuie sa recunoasteti…geniu in stare pura.
"acesti genii culinari"? :))))))))
RăspundețiȘtergereSa fie de vina licoarea care a insotit porcul,din cocina pana-n farfurie? :P
Eu le-am zis sa nu imbete porcul inainte...dar n-ai cu cine.
RăspundețiȘtergereMultumesc.